måndag 19 oktober 2009

Spanien

Befinner mig för tillfället i Spanien och närmare bestämt på en liten träningsanläggning uppe i bergen ca 40km norr om Malaga där jag och Jocke Berggren kommer träna under ett par veckor. Colting skulle också varit här egentligen men dök inte upp. Hur som helst är syftet för mig mig att komma bort lite från det kyliga svenska höstvädret och förbereda mig för säsongens sista tävling som blir VM på halvironman i Clearwater 14:e November.

Har varit rätt skönt här de senaste dagarna med över 25 grader varmt, soligt och vindstilla. Träningsmässigt verkar det också vara ett bra ställe och exempelvis hade vi igår en fin 4-timmars runda på cykeln i de Andalusisika bergen genom sömniga byar på i princip bilfria vägar av väldigt hög kvalité. Det finns även en 25m bassäng på området och bra löpmöjligheter. Kolla in www.idlebreaks.com om ni vill läsa mer om stället.

Hade tänkt lägga in lite bilder från lägret också men i sann Spansk anda är det trådlösa nätverket här långsammare än ett modem från början på 90-talet så det blir i princip omöjligt tyvärr.