torsdag 24 juni 2010

4:a på cykel-sm igen..

Börjar kännas lite småtrist att hamna strax utanför pallen på cykel-sm igen. Den här gången med några sekunder upp till 3:e plats och 8s till 2:a. Låg också 2:a vid vändpunkten och en bra bit in i loppet innan jag stumnade sista milen. Kroppen svarade inte jättebra idag heller men det finns väl trots allt ändå någon typ av form någonstans när jag trots det hamnar hyfsat högt upp. Faktum är att det går väldigt mycket upp och ner när jag tränar också. Den här gången kan det möjligtvis också spelat in att jag hade en infektion i kroppen som bröt ut på kvällen efter loppet. Men jag vet inte riktigt och får helt enkelt se hur det hela utvecklar sig på tävlingarna jag kör juli/aug.

Tanken är att jag ska köra SM-linjet här imorgon också men jag får se hur min förkylning utvecklar sig under dagen om det blir start el ej.

söndag 6 juni 2010

Tävlingsrapport

Jaha, då var man tillbaka till att köra patetiskt dåligt igen då. Den här gången i all tre grenar. Fattar verkligen ingenting.. Inom loppet av 5v har jag känt mig helt kass en tävling, betydligt bättre än på länge en vecka senare för att sedan återigen känna mig helt värdelös några veckor efter det. Hade jag konsekvent varit så här dålig hade det ju bara varit att lägga ner men otroligt frustrerande att det kan skilja så mkt i prestationsnivå inom relativt korta perioder.

Livet går ju vidare som vanligt dock och eftersom jag har lite fler tävlingar att köra är det lika bra att återigen göra ett nytt försök att få lite bättre ordning på mitt sportande. Närmast på schemat är cykel sm om ett par veckor. Blir intressant att se vilken version av mig själv som dyker upp då. Har jag liknande nivå på cykeln som i Knoxville tror jag att jag kommer göra ett bra resultat men känns det som idag kan det nog tyvärr bli en relativt pinsam insats.

fredag 4 juni 2010

Rev3 Quassy

Är tillbaka i usa för att köra andra deltävlingen i Rev3-serien som den här gången är en halv ironman på nöjesfältet i Quassy, Connecticut. På söndag går tävlingen och det ska vara en rätt påkostad liverapportering som går att följa på deras hemsida; http://www.rev3tri.com/. Förhoppningsvis fungerar det bättre den här gången än förra tävlingen i Knoxville.

Själv har jag haft en lite lugnare uppladdning än inför förra tävlingen och jag hoppas kunna bygga på insatsen från då och köra ännu något bättre möjligtvis. Dock har jag som alltid ingen riktig koll på var jag egentligen står och det kan säkert gå lite hur som helst i vanlig ordning. Startfältet är starkt återigen så jag kommer behöva en bra dag för att komma högt upp i resultatlistan.