torsdag 11 mars 2010

Abu Dhabi

Befinner mig sedan några dagar tillbaka i Abu Dhabi inför säsongens första tävling för min del som går nu på lördag. Det finns lite länkar till oddsen på oss som tävlar här; http://triathlete-europe.competitor.com/2010/03/09/abu-dhabi-international-triathlon-mens-odds/ och här; http://www.slowtwitch.com/Opinion/Abu_Dhabi_Odds_The_Men_1247.html Som ni kan se är det ett otroligt bra startfält som förmodligen bara matchas av Hawaii Ironman på långdistanssidan i år.

Tävlingen erbjuder också ett sällsynt inslag av glamor i triathlonvardagen med boende på 5-stjärnigt hotell och flyg i Business class. Är inte speciellt jobbigt med långflygningar faktiskt när man slipper sitta inklämnd utan att kunna röra på sig utan istället har lite eget space, ordentligt benutrymme, sköna stolar samt bra mat istället för den vanliga sörjan som brukar serveras. Dom hade tom kunnat flyga ett par timmar till på vägen hit utan att jag hade protesterat.

Uppgifter om live rapportering osv från tävlingen kan man hitta på Abu Dhabi International Triathlons twitter sida för övrigt.

3 kommentarer:

  1. Lycka till imorgon!!!

    SvaraRadera
  2. Gå nu och kör skiten ur de andra! Glöm dock inte att ha roligt där ute! Tycker distansen ser mycket intressant ut!

    SvaraRadera