lördag 11 april 2009

Marijuana och graffiti

Nä, har inte bytt livsstil helt efter förra helgens debakel om nu någon misstolkade rubriken.

Man kan ju tro att det inte händer så mycket spännande i isolationen här ute i öknen.. Och det gör det verkligen inte heller så därför kan relativt små obetydliga händelser liva upp tillvaron lite smått ibland.

En sådan sak som inträffade förra veckan var att Dan träffade på ett gäng mexikaner uppe i bergen. Det här är alltså på ett numera avstängt nätverk av otillgängliga stigar som typ bara jag och Dan använder nu för tiden så bara en sån sak som att stöta på andra människor där ute får en att höja på ögonbrynen lite grann. Det visade sig att dom var i full färd med att installera ett bevattningssystem från en bäck till ett stort marijuanaplantage. Vid konfrontationen sprang mexikanerna iväg åt ett håll och Dan åt ett annat tillbaka mot bilen för att tillkalla polisen så det var ju aldrig några problem. Dock skulle ju det här kunna blivit en potentiellt sett ganska otäck situation om det varit vapen inblandade osv. Man vet ju aldrig vad som händer när folk blir konfronterade och det är väl relativt kört där ute i det läget.. Nu är dock alla spår av odlingen borta såg jag när jag sprang förbi igår och det är ju inte sannolikt att någon försöker igen här i närheten men det är ju inte utan att man är lite extra uppmärksam på löprundorna numera..

Sen är det någon som har börjat med grafitti här ute också. Förutom att det kanske inte ser så snyggt ut i för övrigt ostörd natur kan man även fundera över hur det kommer sig att någon har lagt så mycket energi på att ta sig ut och "måla" på ett ställe där ingen ser skiten. För att illustrera hur långt ute i bushen det här ligger kan man säga att jag bor mitt ute i ingenstans och därifrån är det ytterligare en halvtimmes bilfärd plus 40min löpning ut till konstverket. Måste man åka så pass långt bort från civilisationen för att pinka in sitt revir går det kanske inte så bra med klottrandet..


2 kommentarer:

  1. haha gött med lite action dock :) är det inte lika bra att du erkänner att det är du som har klottrat ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, nu har han ju i alla fall fått sin "konst" publicerad så att ganska många kan se den ... ;)

    SvaraRadera