söndag 6 juni 2010

Tävlingsrapport

Jaha, då var man tillbaka till att köra patetiskt dåligt igen då. Den här gången i all tre grenar. Fattar verkligen ingenting.. Inom loppet av 5v har jag känt mig helt kass en tävling, betydligt bättre än på länge en vecka senare för att sedan återigen känna mig helt värdelös några veckor efter det. Hade jag konsekvent varit så här dålig hade det ju bara varit att lägga ner men otroligt frustrerande att det kan skilja så mkt i prestationsnivå inom relativt korta perioder.

Livet går ju vidare som vanligt dock och eftersom jag har lite fler tävlingar att köra är det lika bra att återigen göra ett nytt försök att få lite bättre ordning på mitt sportande. Närmast på schemat är cykel sm om ett par veckor. Blir intressant att se vilken version av mig själv som dyker upp då. Har jag liknande nivå på cykeln som i Knoxville tror jag att jag kommer göra ett bra resultat men känns det som idag kan det nog tyvärr bli en relativt pinsam insats.

5 kommentarer:

  1. Bit ihop och kom igen nu kompis!
    Dom gav dig faktiskt rätt många fina kommentarer under tävlingen om din fart på hojen, nåt i stil med att om vi helt plötsligt har en ny ledare på cykeln är det Bjorn som kört så fort att ingen märkt att han kört förbi...Det har aldrig någon sagt när jag cyklat förbi folk på väg till Ica maxi, men jag har ju inte rakade ben och tempohjälm.

    Ser fram emot att ha dig i Uppsala snart, Rémy vill träffa sin mentor igen!

    //ELFO

    SvaraRadera
  2. Jag tycker iaf att du är en helt enastående idrottsman! Ska du försvara förra årets seger på Mitt i Borås Triathlon? Då jag numera jobbar på Mitt i Borås kommer jag att fota hela arrangemanget + att Pasi har placerat mig i seketariatet. Vore kul att se dig tävla :-)

    Kram Emily

    SvaraRadera
  3. Elfo>>> Du får ringa blocket och fråga om dom har nån tempohjälm till dig så är du med i matchen sen. Skulle säkert uppskattas i kvarteret bland alla minibussar och husvagnar också.

    Emily>>> Tack. Nja, tror inte jag är med i år faktiskt tyvärr men lycka till med fotandet och allt där.

    SvaraRadera
  4. Du är ju elitidrotts man så du har ju garnaterat koll, har dessutom för mig att du skrivit om järnbrist förr här på bloggen men då mitt minne är bra men väldigt kort så frågar jag ändå. Har du koll på järn-nivåerna? Jag var helt hopplös förrförra hösten, gick till en idrottsläkare (hade turen att komma till Klas Östberg), som mätte s-ferritin istället för järnmättnad (som min allmän specialist läkare valt å kolla) å då hade jag bara 7 där gränsen för allvarlig brist var 12. Kände mig som superman på alla pass efteråt med järntillskott i doser för elefanter typ..

    SvaraRadera
  5. triDave>>> Det stämmer att jag haft järnbrist till och från vid hård träning. Dock är det ju inte alltid så lätt att få komma till och testa järnnivåerna regelbundet i det svenska sjukvårdsystemet så jag har inte superkoll på var jag ligger i dagsläget. Dock använder jag numera tillskott i relativt stora doser under tuffare träningsperioder vilket jag vet hjälpt tidigare.

    SvaraRadera