fredag 22 maj 2009

ToS Dag 5

Det blev bussen för mig idag då jag hade en lite lugnare dag på schemat. Övriga cyklade mellan Örebro och Gävle i tidvis ganska kallt och regnigt väder. Gps-anvisningarna vi kör efter har väl funkat sådär bitvis och så även idag då det blev lite smärre felkörningar här och där vilket resulterade i en lång dag för samtliga. Alla verkade dock hålla ihop det ganska bra även om det börjar bli en del trötta ben här och där vilket givetvis är normalt efter de mil som cyklats så här långt. Trots det är det många som verkar bli starkare från dag till dag vilket är kul att se. Ofta kan man förbättra sig en hel del när man ökar volymen i träningen extremt under kortare perioder om det görs vid rätt tillfälle i säsongen och det syns ganska tydligt hos många under den här veckan.

Det är ingen lek att sitta i bussen hela dagen heller även om vissa i campet verkar tro det (-; Vi samlade exempelvis ihop 9h i bilen själva innan vi kom fram till Gävle efter att ha fotat, supportat och kört helt åt helvete fel en gång..

2 kommentarer:

  1. Hur många timmar läger du på cykel respektive simmning och löpning i veckan?

    Lycka till med resten av Touren!
    /David - http://hanssontri.blogg.se/

    SvaraRadera
  2. David>>> Beror väldigt mkt på vilken del av säsongen det är men av träningstiden runt 10% simning, 50-60% cykel och 30-40% löpning grovt räknat.

    SvaraRadera